Wat je moet weten over LinkedIn bedrijfspagina’s

Een bedrijfspagina op LinkedIn is het meest belangrijke onderdeel van alle social media kanalen waar jij je met jouw bedrijf op wilt profileren. En LinkedIn zit nog steeds in de lift als het gaat om populariteit. Waar het eerst voornamelijk een platform was wat zich profileerde als vacaturebank vindt dit steeds meer verschuiving naar ook een kennisbank. En daar maken gebruikers van LinkedIn dan ook maar al te graag gebruik van!

Waarom een LinkedIn bedrijfspagina

Ook voor LinkedIn uitbesteden is het interessant, een LinkedIn bedrijfspagina. Hieraan kun je medewerkers koppelen waardoor andere week heel gemakkelijk contact kunnen leggen met jouw mensen die aan deze pagina gekoppeld zijn. Daarnaast is een bedrijfspagina ook de plek om personen van jouw organisatie, klanten en businesspartners op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Wanneer je in de toekomst wilt starten met LinkedIn uitbesteden is het dus van belang om een goede basis ingericht te hebben voor jouw LinkedIn bedrijfspagina. En het is tot slot ook een goede factor, want elk bedrijf zal tegenwoordig toch wel een bedrijfspagina op LinkedIn moeten hebben. En waarom niet want het aanmaken is geheel gratis en het organisch delen van content op LinkedIn kost ook niets.

Achtergrondfoto van LinkedIn pagina

Het meest lastige gedeelte van een LinkedIn pagina is toch wel de achtergrondfoto. Deze afbeelding heeft de vorm van een banner wat het ook lastig maakt om deze in te vullen voor je bedrijfsprofiel. Onze tip is dan ook om hier speciaal één voor op maat te laten maken zodat deze er goed uitziet. Het is namelijk één van de eerste dingen die personen zien wanneer ze een LinkedIn bedrijfspagina bezoeken, na het zien van de profielfoto of het logo.

Geen tijd om zelf aan de slag te gaan met LinkedIn? Laat dan LinkedIn uitbesteden door een LinkedIn specialist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *