Fleet management software

Als je op zoek bent naar software programma die je meer inzicht geeft in je buitendienst en je helpt alles te beheren dan is fleet management software ideaal. Het programma help je al je voertuigen te volgen via een real time kaart. Je hebt daarnaast alle controle over je wagenpark. Zo heeft dit programma veel handige functies die helpen met het beheren en die inzichten kunnen geven. Daarbij kun je tachograaf gegevens snel en makkelijk versturen en gebruik maken van immobilisatie procedures. 

REGISTRATIE VAN RITTEN EN DATA

Het fleet management software pakket heeft dus alle tools om je te helpen alle nodige gegevens bij te houden. Dit voertuigvolgsysteem werkt zowel via een computer als via een applicatie. Zo kun je altijd snel bij je gegevens. Alle gereden kilometers en routes worden geregistreerd. Het softwarepakket houdt namelijk alles live bij en slaat de gegevens op. Je kunt zelf kijken welke gegevens je erbij wilt pakken. 

BIJHOUDEN VAN GEGEVENS

Het fleet software systeem kan dus gegevens registreren en bijhouden. Wat ontzettend handig aan dit systeem is dat je de route registreren. Alle gegevens worden bijgehouden. Wat je handig vind om uit te draaien kun je in een bestandje samen laten voegen. Door alle gegevens te bekijken kun je veel processen efficiënter maken. Hierdoor kun je zeker kosten besparen. Denk aan de onnodige kosten voor omrijden doordat je routes kunt controleren. Of brandstof besparen door routes bij te houden en het rijgedrag in te zien. 

BOETES EN RIJGEDRAG

Via het fleet software systeem kun je ook het rijgedrag monitoren. Zo kun je onder andere de snelheid van alle voertuigen zien. Doordat je de snelheid kan monitoren kun je ook ingrijpen bij onverantwoord rijgedrag. Op de kaart kun je voertuigen zien met al hun informatie. Zo kun je dus ook zien wanneer een medewerker bijna een rij pauze moet nemen en wanneer een medewerker weer verder mag rijden. Dit is voor de tachograaf registraties ook ontzettend handig. Je kunt snel via de computer of app een rapport printen en versturen mocht dit nodig zijn.

OBJECTBEVEILIGING

Door middel van het programma worden alle voertuigen ook ten alle tijden gevolgd. Dit houdt dus in dat voertuigen zowel tijdens het rijden zichtbaar zijn en wanneer ze geparkeerd staan. Als een voertuig buiten de ritten rijdt dan is dat zichtbaar. Wanneer een voertuig gestolen wordt dan kun je dat ook zien. Je kunt er dan voor kiezen om voertuig immobilisatie aan te zetten. Voertuigen kunnen dan makkelijk gedeactiveerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *